Monday, September 5, 2011

Tahukah anda #1

SALAM!



Tahukah anda?







Sebelum anda flush toilet selepas melabur dengan jayanya, anda WAJIB menutup penutup jamban anda.


WHY????


Kerana bila bahan buangan anda di flush, di saat bahan buangan itu mahu di compress, ia akan mengeluarkan GAS yang tidak baik. Jika anda tidak menutup penutup tandas itu, gas-gas itu akan terapung-apung dan melekat di berus gigi anda, atau di mana2 sahaja, sukati dialah nak melekat kat mana.



So, sebelum flush, tutup dulu. Okay?


Tapi kalau jamban yang cangkung tu, tak dapek den nak nolong.


credit to my sissy alia sebab bgtahu saya, kalau tak, mmg aku pun sedut gas smp bebila. EUWWWWWWWW.




1 comment:

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...