Part 1 : RS & AJ (The day)


SALAM!!!



Alhamdulillah. Syukur sangat2. Rasa happy yang tak pernah happy macamni. HAHAHA. Apa punya ayat lah kau ni Amni. 



Hari ni genap 2 bulan 2 minggu. Singkat kan? Tapi omputih kata the best relationship usually begin unexpectedly.. hehe.. Kita bercinta lepas kawin jelah eh... meow meow..



And today (15th April 2013), he decided, we are getting engaged!!! InsyaALLAH. *berdoa kuat2*



Aku saje tulis dlm blog sbb nak jadikan kenangan. Bukan ada niat lain. And kira dlm blog ni jugak jadi journal aku lah. Chewahhh ko bajet ko siapa??? Baby AA kerr???!! HAHAHA. At first he decided to nak merisik je, aku memang tak kisah, sbb hal kawin ni kita takleh paksa orang laki. Biar rasa tu datang sendiri. Chewahh. Nampak tak betapa aku ni seorang yang memahami. *muntah hijau* So, bila dia da decide, wa okay jerrrr.. gatal kau kannn...



 Masa dia bgtahu tu aku mcm HAAAA.. dahlah dekat opis. hehe.



 Memikirkan bajet. Nampak tak betapa tegang nya muka tu hehe. 
Gurau je. Everything is under control :)



Ni reaksi sebenar. Hihihi


Alhamdulillah, jika ini jodoh aku, aku sangat bersyukur. Jauh sangat dah aku berjalan. Dah sampai masa nya aku rehat di tepi seseorang yang boleh jaga aku :')



And, seronok sbb dia adalah orang yang....



"Eh D sendawa bau satay" HAHAHAHHAHAHA


Kbai.


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

5 Tanda Kulit Sensitif

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox