Posts

Showing posts from November, 2010

Seberapa wanita kah anda?

Image
SALAM!!!!


tajuk takleh poyo lg ke?ahhahaa.kalau perempuan tu,mesti tak terkecuali dgn make up kan?ok,make up termasuklah foundation, concealer, lipstick dan bla bla...dlm banyak2 benda ni, mesti ada satu yg korang paling suka. kira macam, benda yg akan menampakkan lagi seri muka korang lah..cthnya kalau bibir cam angelina jolie, confirm2 la korang suka bibir korang kan..apa tak?jgn tipuuuu..hahaha..so maybe korang akan pilih lipstick yg terbaik punya utk bibir korang, tapi kalau aku,aku suka mata aku..so aku akan make up mata lebih dr yg lain..
kalau make up paling aku suka ialah eyeliner. eyeliner ni ada banyak jenis, ada yg biasa, liquid and glimmersticks cam aku pakai..tp aku prefer glimmersticks..skrg nk blaja guna liquid plak... and satu brand je aku pakai dr dulu..dah makan tahun dah..kalau aku simpan ntah berapa batang agaknya..hahaha..brand itu ialah AVON.ala yg fazura model tu, yg patric dempsey pun buat perfume tu, skrg fergie pun dah join dgn AVON..apa yg aku nk cakap, eyel…

it's my birthday!

Image
I AM OFFICIALLY 23 YEARS OLD.


wahhhh...cam tak caya dah 23 tahun..sbb rasa cam muda lagi..wakakaka..apapun thanks to my mom yg lahirkan aku pada tarikh ni 23 tahun yg lalu..kalau takde mama..takde lah aku..thanks to mama and baba sbb dah besarkan aku...sehingga aku menjadi begitu besar...wakaakaka.

Tahun ni hadiah semua besssssssssssssss...tiap2 tahun pun best sbnarnya.heehe.haishhh dah 23 thn aku..sekejap je rasa..apapun.harapan aku bila dah 23tahun ni..nk menjadi better muslimah..nk jadi anak yg baik..nk cari kerja yg baik..dan yg paling last sekali nak cr suami..chewahhhh...wakakkaka...

bila tgk balik gambar2 lama cam lawak plak rasa..hahaha..cam tak caya dah 23..ahaha.semoga aku dpt mencapai apa yg aku hajati..yuhuuuuu....hrtu celebrate dgn chah..kat the gardens..then dgn family plakk..bessss gilaa....thanks mama sbb lahirkan saya..sayang mama sangat2..muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh..and my family.. XOXO...


thanks juga kepada rakan2 yang wish kat fb..beratos2..aku taip semua tau! ehehe..sbg t…

me and my future

Image
masa depan?pernah korang fikir masa depan korang?aku..selalu..buat apapun mesti fikir panjang..hmmm..bila umur dah makin banyak..makin banyak ko kena fikir..macam2 aku fikir..and yang pasti aku fikir bukan utk diri aku..aku fikir anak2 aku..betol kata mak aku..ko akan nak yg terbaik utk anak ko..and bg aku,aku fikir nak bahagiakan family aku..esp parents dan tak lupa juga mia..

mia ni tak wujud pun lagi..tp ntah kenapa aku suka nama mia..dia cam jd semangat aku nk buat something..rasa mcm ada tujuan aku buat something.. :D

so,apa yang aku fikir future aku sekarang ialah kerja,rumah and mia.





tampal kat dinding bilik..tgk hari2 aku senyum and bersemangat jitu..yihaaa! :D