Posts

Showing posts from January, 2014

Patut ke?

SALAM!!!


Ehem... entry ni mungkin akan kedengaran sedih sedikit. Bukan tujuan apa2, just nak luah. Sebab ni kan blog saya... hehehehe... Obviously, siapa yang pernah ada ex, of kos lah ada kenangan. Kenangan tu tak kisahlah apa2 pun, maksud aku bentuk apapun. As for me, mmg banyak ex2 bg hadiah, tapi hadiah tak elok buang sbb blh pakai, rugi khennnnn...


And disebabkan aku dah nak berhijrah ke tempat lain, ada beberapa barang yang aku perlu pulangkan pada baba, paling utama laptop aku. So, aku kena lah transfer semua barang2 aku ke laptop Wan sbb dia tak bagi aku beli laptop lain since dia pun taklah guna sangat laptop, better bg aku.


And, being me, aku tak suka laptop bersepah. Aku semak. And laptop Wan mmg sangat bersepah. Lalu aku pun kemas lah... Kemas punya kemas, aku saje bukak folder pictures dia. HA KAU ZAPPPPP DEKAT HATI AKU BILA NAMPAK GAMBAR EX DIA. Aku sejak mmg buat keputusan nak hidup dgn dia, aku memang delete gambar2 ex aku (the one before Wan of course, gambar ex2 lai…