Posts

Showing posts from September, 2012

September yang indah.

Image
SALAM!!!

Hello September. Eh, dah bulan 9. Bagaimana kah ini terjadi? Laju sgt putaran masa sehingga kan aku tak sedar masa bergerak pantas. Ayattt jgn nk sasterawati sgt. Puiiii...

Alhamdulillah, dah September. Dah setahun genap kerja IBM. Gaji naik, ya itu saya suka sangat sangat smp nk jilat jari bos. Huahuahuahuaa. Makin lama kau kerja, tanggungjawab makin banyak. Dulu, masa belajar lain, masa kerja ni lain sikit. Tak gheti nak explain mcmana, mkn spaghetti reti lahhh.. Eh? tak lawak eh? kan rhyme tu zzzzzzzzzzzzz

Aku sebenarnya banyak nak tulis, tapi aku takde masa. Kerja kau mmg merungut je eh amni?? HAHAHA. ok tak lawak.

Aku rasa lately ni sgt serabot. Serabot dengan macam macam hal. Sampai benda yang tak serabot pun jadi serabot gak, sbb keserabutan tu pengaruh benda lain. But after all, itu yg buat kita lagi banyak belajar kannnn.. betul ke tak???

Aku tatau nak blog pasal apa, sbb benda yang aku buat sama je every week. Kalau tak pergi berjalan, aku gi shopping, kalau tak ak…