Sunday, September 16, 2012

September yang indah.



SALAM!!!


Hello September. Eh, dah bulan 9. Bagaimana kah ini terjadi? Laju sgt putaran masa sehingga kan aku tak sedar masa bergerak pantas. Ayattt jgn nk sasterawati sgt. Puiiii...


Alhamdulillah, dah September. Dah setahun genap kerja IBM. Gaji naik, ya itu saya suka sangat sangat smp nk jilat jari bos. Huahuahuahuaa. Makin lama kau kerja, tanggungjawab makin banyak. Dulu, masa belajar lain, masa kerja ni lain sikit. Tak gheti nak explain mcmana, mkn spaghetti reti lahhh.. Eh? tak lawak eh? kan rhyme tu zzzzzzzzzzzzz


Aku sebenarnya banyak nak tulis, tapi aku takde masa. Kerja kau mmg merungut je eh amni?? HAHAHA. ok tak lawak.


Aku rasa lately ni sgt serabot. Serabot dengan macam macam hal. Sampai benda yang tak serabot pun jadi serabot gak, sbb keserabutan tu pengaruh benda lain. But after all, itu yg buat kita lagi banyak belajar kannnn.. betul ke tak???


Aku tatau nak blog pasal apa, sbb benda yang aku buat sama je every week. Kalau tak pergi berjalan, aku gi shopping, kalau tak aku g lepak minum kopi, kalau tak aku tidur je kat rumah. Sgt tak produktif. Asalkan aku happy. Takkan aku nak blog pasal aku minum kopi every week gila bosan. Lulululu. So layan jelah gambar yang aku ada ketip.


 Pergi Sephora Paradigm Mall punya launching ceremony. Tapi ni dah 2nd day, sbb first day dia masa tu rumah aku open house so tak dapek join. 2nd day pun padahal...

 
Muka kau nak attitude ke kannnnn PUI

Kawan kawan adik menemani saya. Dgn syarat belanja mereka. Padahal.. =P


Bawak balik ini. SAYA HAPPY. Austin Chase is good, but choc frap dia paling best =)


Nanti bila free boleh update pasal raya, jamuan raya IBM, my short trip to Muar & Melaka, Penang bla bla.. *semua janji manis* 


 Kbye, nak sambung tengok Hunger Games zzzzzz

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...