Skin Care



SALAM!!!!



Amboi amboi amboi kemain lagi banyak org tanya kat formspring pasal skin renew nak beli kat mana. eh eh eh eh, pergi lah click kat link tu cari cawangan dia. Malas betul ye. Lemak kat tangan tak elok simpan nnt nk kawin susah nk beli cincin. *tiba-tiba*




Ada juga yang tanya, betul ke pakai bb cream tu SAHAJA kulit jd elok. Aku nak cakap pun tak tahu. Tapi so far so good lah. Ke mmg muka aku ni pakai apa pun dia layankannn je.. Ha, tu mungkin gaklah kan...




Tapi other than skin renew tu, aku ada juga guna Pure Water Facial Mist from The Face Shop. Lama berzaman dah aku guna. Dah dekat setahun. Hasilnya masih sama. So kesimpulan yang aku boleh buat, mungkin benda ni membantu jugak kot.




BACA ENTRY INI




Apapun product yang korang guna. Pastikan ianya halalantoyiban okei.




Sekian. ok ni bukan kat office. Bye.


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox

5 Tanda Kulit Sensitif