Sunday, December 9, 2012

Cara pakai tudung.


SALAM!!!


Kehadapan peminat saya, saya akan... AKAN eh.. means tak tahu bila. Saya akan menulis entry bagaimana kah caranya saya memakai shawl. Sebab byk org tanya. Tapi aku mmg tak sempat nk tulis. *sebenarnya masih emo gambar tukar jd air longkang*


Korang tunggu aku dpt iphone senang sikit nk ketip gambar, phone skrg ni ssh sket, sbb besar. Ok? Tunggu sekejap.... And aku yakin korang mesti terkejut tgk cara aku pakai sbb senang tahap mengkarung. Huahua.


Tunggu tau! Kbye.

Tuesday, December 4, 2012

Apa masalah blogspot?


SALAM!!


Aku sungguh tertanya tanya, mengapa kah gambar di blog aku menjadi hitam seperti air longkang. Pelik bin musykil. Masalahnya, bukan gambar yg aku google je, gambar yang mmg hak milik aku pun jd air longkang gak. Apakes??? Ke aku kena bayar royalti kat diri sendiri sebab guna gambar letak kat web?


Ni yang rasa nak bawa ke mahkamah ni. Panas lak hati den. Sbb hati dah panas, aku delete terus gambar tepi2 tu nak elakkan hati semakin panas. Membara seperti gunung berapi yg nk meletus.


Okbye. Nak gi amik wudhuk jap bg sejuk sket.

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...