Posts

Showing posts from February, 2016

Resipi Pisang Cheese

Image
SALAM


Baru sedar last entry ialah pada bulan November tahun lepas. Kah! (gelak satu je sebab tak lawak pun kan) Sebenarnya nak sangat menulis tapi apakan daya..... kerja mengatasi segalanya. Nasib masih mampu bukak mata.. 

Cerita ni last weekend, saje nak letak kat blog hihi (nak tunjuk lah, aku buat something gak) Last weekend aku teringin pisang cheese, hr sabtu tu aku siap search kat insta mana nak beli pisang cheese. Lepas tu teringat thegorpis kat bangsar . Yeke bangsar? Tak kisah lah yang pasti KL. So ajak lah yaya... masa tu tengah lunch...
"Yaya, jakg kita pergi gorpis jomm"
Yaya mcm biasa, ok je dia tu kalau ajak jalan. 
Mama jeling.
"Jangan nak mengada lah.... petang nanti mama goreng pisang"

Ouchhhhhhhhhhh.... harapan terkubur... Aku kalau nak p mana mana tapi mama and baba mcm berat hati, aku memang tak pergi. Sebab takut sangat pape jadi.. kalau boleh nak semua pun ada restu parents. Lepas dah kene fire dengan mama tetbe rasa, why not buat sendiri je.…