Posts

Showing posts from March, 2017

My favourite receipt!

Image
SALAM

Lately ni memang kehidupan sangat sibuk, sampai tahap, duduk serumah dengan mama and baba. Tapi seminggu tak jumpa. Teruk kan? tulah, sedih tu memang ada tapi takleh buat apa. Waaaaaaa... same goes my relationship with Wan..


Sebab terlampau busy, aku selalu tidur dulu and tatau pukul berapa dia balik. Tahu2 bangun pagi dia ada kat sebelah, kadang2 takde gak. HAHAHA.. Then pegi keje, cakap berapa patah ayat je. Masa keje 9.00am - 6.00pm memang jarang message, boleh kira dengan jari lah berapa kali je message. HAHAHA. Message pun sebab nak tahu dia nak amik kul berapa kat office. Balik keje je, masing2 dah penat, kadang2 bercakap, kadang2 dua dua senyap dalam kereta, sampai rumah. Tapi bukan bermakna gaduh ke dingin ke apa.. its just that we are too tired.


Biasanya ahad jelah masa kitaorg memang spent time. Hari ahad ni kalau tengah keluar Wan pegang phone pun aku rasa cam nak mengamuk. hahhaha I need your full attention. Gituuuuu. Aku memang annoying. TQ.


And semalam, aku keluar…