Friday, March 31, 2017

My favourite receipt!



SALAM


Lately ni memang kehidupan sangat sibuk, sampai tahap, duduk serumah dengan mama and baba. Tapi seminggu tak jumpa. Teruk kan? tulah, sedih tu memang ada tapi takleh buat apa. Waaaaaaa... same goes my relationship with Wan..



Sebab terlampau busy, aku selalu tidur dulu and tatau pukul berapa dia balik. Tahu2 bangun pagi dia ada kat sebelah, kadang2 takde gak. HAHAHA.. Then pegi keje, cakap berapa patah ayat je. Masa keje 9.00am - 6.00pm memang jarang message, boleh kira dengan jari lah berapa kali je message. HAHAHA. Message pun sebab nak tahu dia nak amik kul berapa kat office. Balik keje je, masing2 dah penat, kadang2 bercakap, kadang2 dua dua senyap dalam kereta, sampai rumah. Tapi bukan bermakna gaduh ke dingin ke apa.. its just that we are too tired.



Biasanya ahad jelah masa kitaorg memang spent time. Hari ahad ni kalau tengah keluar Wan pegang phone pun aku rasa cam nak mengamuk. hahhaha I need your full attention. Gituuuuu. Aku memang annoying. TQ.



And semalam, aku keluar dengan eksyenz, aku balik, Wan belum balik, masih kat site... Ok takpe dah biasa. Sebelum tidur, saje lah tulis kat resit aku beli ole ole untuk dia sebab aku keluar kan. hehehe.. Letak resit atas iron board, then aku tidur. Aku bangun pagi tengok Wan tidur lagi. Tatau lah dia balik kul berapa. So aku pun terus nak mandi, nampak atas iron board ada laptop, ni mesti balik dr site, sambung keje kat laptop plak.. Hish....



Tiba-tiba mata aku nampak resit tu..... sengih lah... macam kerang busuk.....






Kbai.



Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...