Posts

Showing posts from December, 2011

Signature Pose

Image
SALAM!!!


Signature? Tanda tangan? Pose? Posing? Apa makna pose dlm bahasa melayu? bergaya? Gaya? Gaya, Mutu, dan keunggulan? Aku pun tatau. huhu. tapi word signature pose ni memang common bg org yang gila glammmm. yang suka amik gambar. ya, seperti aku.


Signature pose ni kira mcm pose yang kita mesti akan buat bila orang amik gambar kita. Kira macam by posing like that kita confident yang kita mmg nampak elok, terbaik, hot, yakin, bersemangat. ok dah lah tu lebih2 plak. Biasanya signature pose ni kita akan flaunt anggota badan yang kita rasa paling sexy dan menarik. chewahhh.


Macam biasa, kita amik si penulis sebagai contoh. cheeee. Aku kalau posing mesti nk letak tangan kat pinggang. KONON nk nampak kurus walhal tak punnnn. Sampai mama selalu sound, "cuba bergambar tu bg elok2 sikit". Sesungguhnya, mama tersayang takde signature pose. AHHAHA. kuangajar punya anak. cis.


Biasa nya, orang awam atau org kebanyakkan mcm aku ni, orang tak amik POT pun ko ada signature pose ke ta…