Posts

Showing posts from August, 2015

Tues-date

Image
SALAM...


Sejak dah kawin and berusia ni, kalau keluar dengan Wan.. part pergi spa tu mesti ada. Sebab dah berusia kannnn so kene manja kan diri tu lebih sikit. Dengan tak semena-mena kami mintak cuti on tuesday lepas.. Wan cuti, aku half day jerr..


Appoinment spa pukul 5. So nak sampai kan pukul lima tu kami jalan jalan dekat Quill city Mall... tetbe lalu depan Sushi King... Aku tahu ada sushi bonanza tapi tak plan pun nak makan.. hahaha.. sekali dah alang2 masuk lah.. pe lagi.. bantai sushi... Wan kalau sushi dia akan berubah jd rasaksa sket.. kalau kaitan belt tu boleh makan pun dia makan kot.. HAHAHA..

























eeeee swuh bg muka bukan perut okkkk... 

Lepas makan sushi, kami pergi spa dekat Renaissance Hotel. Lepas 4 jam dekat spa, kami amik Thai massage, bagi aku thai massage ni aku tak berapa suka sebab dia mcm banyak ketuk2 badan kau.. sakit okk.. beza dengan traditional massage dia mcm lebih menyeluruh.... sakit tapi sedap...


Tengah2 massage tu tetbe aku teringin nak makan tomyam... HA…

Anak Sedara

Image
SALAM



Aku selalu cakap dekat Wan... kalau kita ada anak nanti mesti I akan spoil kan dia... Sebab sekarang pun rasanya aku mmg spoil kan anak anak sedara aku.. sebab tak sampai hati... comel sangat masing2 hahahahhaa...












Semua lelaki ekk.. hehehe.. COMEL....