Tahun Baru 2012


SALAM!!


Tahun Baru? New Year? Sama je macam tahun2 lepas. Tak pernah aku celebrate. Dari zaman belajar, mesti duduk melepak dalam bilik tgk PC dgn ecah. Ingatkan bila dah grad, aku gi lah celebrate, maklum lah umur pun dah 25 tahun.


Tapi...hahahaHARAM... sama je.. sbb tahun baru pun, takde apa yang baru cuma aku je makin tua. TUA. puiii.


Aku tak ingat azam aku apa tahun lepas. Tapi tahun ni aku harap better dari last year. I just wanna be happy with my loved ones and success dalam kerja. Semoga kerja aku tak melambak-lambak. huhhuhuhu.


Bak kata abg aku baik beli brg2 kat courts mammoth tahun lepas, sbb kan nk kiamat tahun ni. ngekkkk gila.. so tak hbs byr, dapat rasa guna barang tu. ahahhahah.


muka aku berusia 25 Tahun!!!!! OMG.


apasal sama je muka macam 3 tahun lepas. ewahhhhhh.


kbye.


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

5 Tanda Kulit Sensitif

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox