Tuesday, January 17, 2012

Sengal #106 : adik beradik sengal 4


SALAM!!!!


Recently, padahal tak sampai seminggu pun, aku tukar phone. and ianya touch screen. Ni first time aku guna touch screen. So obviously aku sgt kekok dan sengal mengunakannya.


So, last week parents, adik2 and granma aku balik kampung. And aku kat rumah dgn abg aku. Then aku msg adik aku.



Korang dinner suap2? (Whatdehel nk dinner suap2??!!!) HAHAHHAHA ngek gila..


Then takleh blah, ngek toich screen... Toich screen pun bolehhhhh...


Pastu kak ina (my sister in-law) kaya dia masak? Kalau dia kaya je dia masak, kalau dia miskin tak. SENGAL. aku nk taip kata sebenarnya.


Haihhh tapi kalau baca balik yg salah2 tu cam lawak pun ada kenkadang. Tulah.. dulu aku selalu gelakkan Mr. Fate bila dia taip salah, sekarang aku pulak yg kena. Ciskek.


Harus lebih giat practice. Well, practice makes perfect :)


kbye.


No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...