Kenapa berat saya susah turun?



SALAM!!!


Apa khabar readers? (bajet cam byk sgt org baca) I tahu laaa ramai yg baca (bajet lagi) hahaha. Oklah, aku nak tanya, siapa kat sini yang tengah diet? Bakal diet? Memang tak pernah berhenti diet? Ataupun dah ada diabetes? Maaf terkurang ajar. huhu.


Antara yang dah diet ataupun yang tengah diet, ada tak yang tak mendatangkan hasil? Rasa cam dah penat gila tahap.... tahap penat gila laa dah diet tapi still berat tak turun or even worse, berat naik..


Benda2 ni berlaku maybe ada sebab disebaliknya. Maybe ada something wrong dengan korang punya badan, internal problem(s) maybe. Who knows kan?? Tapi siapa yang diet tipu2, konon tak makan lunch pastu hentam ice cream sebaldi, tu gi main jauh-jauh, kita tak kawan okei. heh.


So, my fav website boleh tolong korang dapatkan sebab kenapa korang tak turun berat badan walaupun dah diet selama 727637287 tahun. *ok over*


So, let's go,


1. Click this link


CLICK HERE



2. Akan kuar lah selepas korang tekan tu, ada gambar makcik yg separa hot. Then look for this yang aku screen shot ni..



Enter korang nya details, contoh cam aku pendek jeee 5 kaki. then berat sekarang, berat idaman kalbu. then umur, and last but not least your email, supaya senang makcik Suzanne nk bantu korang. huahuahua.


CLICK HERE FOR WEIGHT CONVERTER


3. Then akan keluar beberapa soalan. Sila jawab dengan jujur. Ni bab kesihatan tak boleh tipu ok? Nanti sakit susah.


Then isi juga apa minat korang belah bwh tu. Tambah ilmu, tak salah kan?




4. Then click



ni pun nak kena ajar ke? PUI.


5. Then akan keluar result. See my result. And its SOOOOO TRUE.





Recently mmg doctor diagnosed aku ada lactose intolerance. Tak boleh makan makanan yang ada susu ok!!!!! Tapi aku makan kemain rancak. Tapi dalam masa 4 tahun tu, mmg berat aku tak naik. Sama je. And selalu sakit. Now I know why. So doctor mencadangkan suapaya aku makan makanan mengikut jenis darah. And gluten pun adalah salah satu benda yg takleh makan dlm kumpulan gandum. Sadis.


Makanan kegemaran ku selama ini adalah makanan yang aku TAK BOLEH makan ok. termasuk lah cinta hati i COFFEE (T.T)


So, try this if you guys nak find out why. ok? Senang kan? tak sampai 10 minit pun. Hilangkan keresahan anda sekarang. Muahahahhahaha.


kbye.


Comments

Popular posts from this blog

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox

5 Tanda Kulit Sensitif