a poem for him

every tuesday and thursday is like a boring day for me...mmg super boring and super penat..sbb kelas dr kul 10 pg smp 5 petang.non-stop..ok lah,stop tyme lunch je..but still...penat woh..paling takleh bla kelas last skali yg terletak jauh dr fakulti.grrrrrrrrrrrrrrrrrr.and selalunya mmg tido je dlm kelas ni sbb dah ngantok tahap ayam..

Tiba2 last thursday,7 oct 2010 mood aku berubah.. tetbe asyik tgk video HJ.pastu gelak2 sorang2 sbb mostly video2 dia yg aku amik mmg lawak.wakakka.then aku swuh ecah tgk gak..kesian chah..

smp dlm kelas kul 3.30pm,aku duduk jap...lect tak start ngajar lagi...then 10 min dia bercakap,aku bosan(siapa yg amik kelas dgn dia akan faham apa itu erti bosan kat kelas dia)then aku kuar g tandas...betul2kan tudung...belek2 muka jap..ahahah.then msk kelas,kuarkan kertas...lalu berfikir...hmmm..apa nk buat?taraaaa! write a poem! (selalunya aku akan melukis ataupun tido ataupun msg ecah bila bosan)

dulu time form 4 and 5 aku juara 2 tahun berturut2 cipta puisi..tp sbb bila masuk UIA dah takde masa nak berkarya..chewahhhh..hehehehe..tp ptg tu lain..aku amik kertas..then inilah yg tertulis ats kertas tu...


HJ,

Being apart from you is the hardest thing I have to do,

I wish you to be beside me every day,

Smiling, laughing, hugging and kissing,

You are the reason for my smile,

You are the reason for my tears,

The only reason is you.

I hope the feeling will stay,

When you meet me one day,

And even if you’re a mistake,

You are a mistake that I’m willing to make.


AJ.


ok ni kertas nya yg aku tulis..amboi..kemain..tulis poem tulisan elok je..sekali tulis note lect,cam apa je..wakakkakakaka.

Comments

Popular posts from this blog

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox

5 Tanda Kulit Sensitif