Monday, October 11, 2010

BFF 's present hunting day


 
SALAM!!!




Mencari hadiah untuk yang tersayang adalah part paling susah aku rasa.Sbb nya,salah beli kang, org tu tak suka..sbb birthday kn,so kena make sure hadiah tu org yg menerima suka..hehe.


So,sejak kebelakangan ni,bila birthday family ataupun BFF aku akan tanya nak hadiah apa.senang.sbb maybe benda yg dia nk tu dia perlu.so baik beli brg yg dia perlu drpd beli brg yg tak di perlukan.membazir namanya tu.INGAT TUHAN tak suka PEMBAZIRAN :D


Birthday BFF aku si ecah tu dah dekat..hujung bulan october ni..so aku pun mula la sibuk berkira2 nk beli apa..lalu aku pun bertanya kepada ecah.dan dia menjawab beg bertali panjang.hmmm dlm otak aku takde kedai lain kalau nk beli beg elok2 ni..yela kata utk yg tersayang kene beli yg berkualiti..


Lalu bila next week balik,aku pun g shopping cam biasa,dan masuk lah kedai yg aku kata beg elok tu...kedai buah je MANGO..hahahaha.ataupun lbh di kenali dgn nama MNG..cr punya cr..takde plak beg yg cantik...kalau cantik pun,aku rasa kat mata chah tak cantik sbb taste kitaorg lain gila....hehehehehe..tp hr tu aku pulang dgn hampa..


tetbe last week, aimi kecoh pasal career fair kat MID.aku bkn excited nk g career fair tu..tapi aku excited sbb nk beli hadiah ecah sbb aku tahu MIDVALLEY ada MNG! BIG yeay!


lalu,dgn izin ALLAH,aku jumpa gak beg yg bersesuaian dgn personaliti ecah..chewahhhh...wakakkakaa...harap2 dia suka... :D ...aku kalau beli beg mesti nk leather sbb bg aku leather ni tahan lama sket..so alang2 nk invest kat something biarlah ianya berkualiti dan tahan lama...hmmmm...aku nk letak gambar tapi kang kalau letak kantoi la plak...tak seprais..ahhahahaha..tapi ecah tak baca pun blog ni..wakakaka.so aku nak letak!


ahhaahha.kalau ikut aku,aku suka warna merah ni...tp mcm aku kata,taste aku dgn chah tak sama...so aku beli warna light brown utk dia..ehhehehe.


HAPPY BECOMING BIRTHDAY MY LOVE...hope u will like my present for you :D


p/s : skrg tgh fikir nk design birthday card utk chah..konsep dah ada..hehe.

2 comments:

  1. AKU BACA! ngahahahaha!
    cantik2! tp mcm pnh jmpa je imitation pny..keke..takpe, janji ada brand MNG tu kn..lol
    aku rasa mcm kena je ngn taste Chah, plain and simple..ui aku pn suka kale merah ni..
    takde sape nk blikn kt aku ke? hahahaha

    ReplyDelete
  2. ahhahaha.alamak..jgn gtau chah..hahaha.alamak ada imitation ke.takpe chah npk aku msk kdai tu..hehe..swuh ijat g beli nu..ijat kayo...

    ReplyDelete

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...