aku dan modelling



aku?amni jamaludin....tak pernah terfikir nk jadi model..sbb..aku mmg takde ciri2 model..sbb first,aku PENDEK...154cm je kot..2nd,aku GEMUK...3rd,aku TAK LAWA...so mmg dah disqualified dah...hahahaha.cuma aku mmg suka bergambar je..ahhahaha..ala..sape tak suka..hahahaha.

tapi br2 ni aku di ajak oleh seorang abg ni utk jadi model UIA for UIA's products..mcm2 la product nya..hehehe..aku terkejut..tapi excited..hehehe..

apapun,aku harap parents restu dgn apa yg aku buat...br lah leh buat dgn happy dan tenang..ngeee...ok dah..nnt update lagi.. :D

ni ha muka konon nk jd model...wakakka.







Comments

Popular posts from this blog

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox

5 Tanda Kulit Sensitif