Friday, October 22, 2010

aku dan modelling



aku?amni jamaludin....tak pernah terfikir nk jadi model..sbb..aku mmg takde ciri2 model..sbb first,aku PENDEK...154cm je kot..2nd,aku GEMUK...3rd,aku TAK LAWA...so mmg dah disqualified dah...hahahaha.cuma aku mmg suka bergambar je..ahhahaha..ala..sape tak suka..hahahaha.

tapi br2 ni aku di ajak oleh seorang abg ni utk jadi model UIA for UIA's products..mcm2 la product nya..hehehe..aku terkejut..tapi excited..hehehe..

apapun,aku harap parents restu dgn apa yg aku buat...br lah leh buat dgn happy dan tenang..ngeee...ok dah..nnt update lagi.. :D

ni ha muka konon nk jd model...wakakka.







No comments:

Post a Comment

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...