Sengal #104 : aku & matematik (1)



SALAM!!!!



aku mmg tak pandai matematik...aku rasa org yg rapat dgn aku mmg tahu fakta ni..hehehe..so mari kita dgr kisah aku dan matematik..

hari apatah aku g karok dgn kwn2 COSA..and aku yg pegang duit kena bayar..so aku tanya dia..bilik medium 2 jam eh....so total nya rm 45..aku tatau nape dgn kebangang-an aku...aku bg abg tu rm 100..pastu abg tu pun amik je..aku pun diam..

pastu chah dtg kat kaunter..

chah : kne bayaq brape?

aku : rm 45..

abg tu tgh tekan2 cash register..dia tekan 100-45..wakakakaakakaka.

chah : ang bg berapa?

aku : (muka innocent) rm 100..

chah : kata rm 45 je..nape bg 100...

aku : aah..wakakkakaa..

abg tu pun gelak sama..hahahaha..bg rm 50 sudehhhh..lalu abg tu pun pulang balik rm 55..ahhahaha.


haishh..ntah bila nak pandai pun tak tahu...wakakaakka...apapun,kitaorg happy malam tu..wuhuuuuu...

ha ni gambarnya...

I LOVE MY COSA GANG! :D

line for that night...COME ON LA....WHAT'S MONEY FOR? ENJOYYYY...

Comments

  1. i like math but apparently, it doesnt like me much. cisss. hee. btw, kakak alya is it? u guys look alike.

    hello. :)

    ReplyDelete
  2. ridza : best?karok bess ke kebangangan aku yg best.DUSH..

    hanis : haha.mmg math pun tak suka akk.haahah..aah kakak alya. nice to meet you here.mari lah berkenalan di fb.ngeehee :D

    ReplyDelete
  3. alaaaaaaaaaaaaaaaaa. kita kenal kat blog je okay. i dont do facebooking. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

5 Tanda Kulit Sensitif

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox