Tuesday, February 24, 2015

Supplement Kesuburan



SALAM



Masa aku pergi jumpa Dr Natasha tu dalam goodie bag dia ada bagi satu supplement ni. Dia kata memang elok.. tapi bila tgk apa kandungan ubat tu mmg elok pun..hehehhee.. LENGKAP... Walaupun belum pregnant its good bila kita amik supplement kan...



So, this is it! :)





Harap harap ada faedah yang berguna dapat di badan iolss...


Sebotol ni harga dia RM 56. Ada 30 biji...


Kbai.


No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...