Tuesday, August 2, 2011

makanan berdiskaun (2)


SALAM!


Lama gila tak update blog capuk ni. Idea melimpah2 tapi apakan daya, tak larat nak menaip, nak merepek. eceh. padahal malas, ok dh ngaku dah tu.


few days back, before start puasa, fiza, kwn adik aku dan merangkap juga teman sekerja aku ajak lepak johnnys sempena nak menyambut ramadhan katanya. ya ampun kau sedapnya milk shake dia. dasar pencinta susu. tapi last2 tak jadi. sbb...entah tatau sebab apa. lupa. so kitaorg tukar lepak papa john. lagipun papa john ada kupon. yuhuuuuuu.


nak minum petang kat papa john. gila gemuk kan.


jika anda ada card ni. jangan risau. semua blh jd best.


di tambah pula dgn ini. sila pengsan guling2.


maka, kami pun order lah pizza tu. dgn tamaknya nk yg 12 inch. tak layan laaa 9 inch. bukan apa, dah alang2 50% OFF kan.


khusyuk gila. biasala br kuar hutan agaknya.


biasalah i mmg maintain. HAHAHA



my pizza. sedap betul letak chili flakessss.


yaaa.. tgk berapa je kena bayar. I LIKE :)



nafsu serakah manusia. dah kenyang cam ular sawa masih membeli starbucks. dah lah tak beli kopi... grrrrrrrrrr!


okbye.


No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...