Friday, January 21, 2011

Harijadi keluarga


bulan january adalah bulan ahli keluarga paling banyak birthday. along 19 jan. yaya 21 jan. ok, lebih dr satu tu kira banyaklah. hehe. aku memang dah plan nak belikan hadiah untuk dua org tersayang ni..tapi....malangnya aku berhenti kerja lebih awal dr yang di sangka. ohhh.. ni namanya bukan rezeki..huhhu..

tapi, nnt dah dapat kerja, pasti akan ku belikan hadiah untuk mereka. hanya ucapan je yang mampu aku berikan setakat ni. ohhhhh.... apakan daya.. (mintak simpati)

masa birthday along hari tu dia belanja tgk wayang..cete kurafat..ya ampun....seramnyaaaaaa..aku rasa membazir gila aku g tgk. sbb aku tak tgk sgt pun..wakakaka. banyak bercakap dgn yaya. memekik, menjerit, makan tanpa henti..hahahaha. tapi mmg best lah cete tu. berbaloi..


selamat hari jadi buat along and yaya. semoga korang panjang umur. murah rezeki. cepat kawin (ni untuk along je, yaya jangan gatal sangat) HAHAHA. semoga yaya berjaya mengahwini muiz (tetbe) dan berjaya dlm pelajaran. aku sayang korang gila babeng walaupun aku kuat membebel dan suka buat lawak bangang. bye. XOXO.

No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...