Sunday, January 23, 2011

Harapan (1)


SALAM!!


aku rasa hidup aku senang. cam tak banyak masalah sangat. family happy sangat. kawan2 pun happy. study happy. ekonomi keluarga happy. kesimpulan nya semua senang kecuali satu. my love life. kalau nak kata bab ni memang what i can say, "complicated is my middle name" (poyo gila) HAHAHA.

aku selalu jealous bila tengok kawan2 yang boleh stay dengan bf bertahun-tahun. selalu cam terfikir. cemana diaorg boleh tahan. musykil gilaaaaaaaaaaaaa. HAHAHA.

harapan aku, satu je, one day, aku dengan someone yang betul2 sayang aku. and nak jaga aku sampai aku kerepot. BWAHAHAHA.




seeeee gambar ni..sweet sangattttt.. *berdoa*

2 comments:

  1. Amni, sometimes, yg kita tetiba jumpa tu yg jadi other half/ hubby kita. Lama or kejap, tak jadi kriteria

    =)

    ReplyDelete
  2. hehehe. tapi org selalu kata, ala dah bercinta lama, rugi tak kawen. HAHAHHA.

    ReplyDelete

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...