Monday, November 1, 2010

me and my future


masa depan?pernah korang fikir masa depan korang?aku..selalu..buat apapun mesti fikir panjang..hmmm..bila umur dah makin banyak..makin banyak ko kena fikir..macam2 aku fikir..and yang pasti aku fikir bukan utk diri aku..aku fikir anak2 aku..betol kata mak aku..ko akan nak yg terbaik utk anak ko..and bg aku,aku fikir nak bahagiakan family aku..esp parents dan tak lupa juga mia..

mia ni tak wujud pun lagi..tp ntah kenapa aku suka nama mia..dia cam jd semangat aku nk buat something..rasa mcm ada tujuan aku buat something.. :D

so,apa yang aku fikir future aku sekarang ialah kerja,rumah and mia.





tampal kat dinding bilik..tgk hari2 aku senyum and bersemangat jitu..yihaaa! :D


2 comments:

  1. mia~ xwujud agi tp dah ad nme ek. bgus maknye~ ^^
    lets me show u 1 chance~
    tu pon klu awk nk tgk.

    ReplyDelete

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...