Monday, May 26, 2014

RS and AJ #2 - Clingy Wife



SALAM!!!!



Ada haritu Wan cakap dia nak pergi stadium tengok bola Selangor lawan JDT. Memula aku cam rileks je taknak ikut sebab aku cadang nak balik Klang... Then on that day, Mama kata takyah balik. Aku da aaaaaa bosan nya nanti.. Pastu aku cakap kat Wan, nak ikut dia...



Aku : I nak ikut B... (sambil peluk pinggang dia kuat)
Wan : Takleh... tiket takde.. hrtu kata taknak.. haaaa...
Aku : Nak jugak ikut nak jugakk....



Wan ke kanan aku ke kanan, dia ke kiri aku kekiri...



Wan : Eh you dah macam bayang2 I dah... Macam yang gameshow ikut gerak badan..
Aku : Lak... sempat ekk


Sampai nak turun tangga, aku pegang dia, sambil cakap nak ikut... nak ikut....



Masa tu kat bawah mama dengan akak ada. Aku teruskan je ckp nak ikut sambil pegang dia.. Wan gelak tak henti2. Dia kata aku lawak. Hello! Clingy wife is cute okayyyyy! =P



Bila Wan nak smoking, aku turun bawah pegang kaki dia... Nak ikut B... Nak ikut...




Mama dengan akak gelak kuat gila. Derang kata aku macam hindustan.. Last2 Wan tak bawak aku... Malam tu aku lepak umah kakak dia. Bila nak balik dah, Wan msg cakap dia lambat sebab jem. PADAN MUKA! HAHAHHA. lepas tu kelaparan... kesiannnnnn..


Kbye. GO JDT!


No comments:

Post a Comment

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...