Thursday, May 22, 2014

RS and AJ #1 - Ctrl+Alt+Delete



SALAM!!!!


Segmen RS and AJ yang ber number ni aku akan kongsikan moment2 lawak antara aku dengan Wan. Life kitaorang ni memang penuh dengan gelak tawa. hehe. Well at least lawak bagi aku lah kan.


****************************************************************


Di dalam bilik. Aku dah baring.


Wan : D, i turun bawah jap, nanti kalau laptop I dah habis configure, 
you tolong tekan Ctrl+Alt+Delete lepas tu masuk password.


Krikkkrikkk...


Aku tengok je muka dia.


Aku : Seriously b???? I work for IBM okay. Antara syarikat computer terawal.


Wan : Buekkkkkkk


Bukanlah nak berlagak tapi benda2 simple pasal computer ni celah gigi je BAHAHAHHAHA.


Kbai.

No comments:

Post a Comment

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...