Monday, May 5, 2014

I was born to have a driver!


SALAM!!!!



Aku kalau bab jalan ni memang aku sangat FAIL... kalau tahap fail tu E... aku E- kot.. sebab guna Waze ke GPS ke still akan sesat (-______-) sila kan tampar aku sekarang.... Disebabkan aku mmg tak boleh di harap... so bila aku nak g memana.. aku akan ajak someone.. Yang selalu kena ialah Wan, Yaya, Nana and kalau mmg dah terdesak sgt, Mama pun aku tarik sekali..



Selalu kalau aku nak pergi mana2, malam sebelum tu aku akan kepoh lah tanya Baba jalan paling dekat. KONON laaa kan...... lpstu esok tu, tarik sesiapa ikut sekali.. HAHAHA... Ada sekali tu sampai Wan amik cuti sbb kena temankan aku... hehehehhehe.. Kesian....



And baru2 ni aku kena pergi IBM Bandar Utama. Masa tu aku tidur rumah ampang. Perghhhh lg aku nak menangis, cemana laaaa dr Ampang nak pergi Damansara... Sobs sobs... Siang tu puas lah Wan tunjuk macam2 jalan.... Tapi... hambar... Takde harapan....



Esok nya tu, Wan pesan, drive elok2.... Aku mmg doa aku tak sesat je sebenarnya... So aku bukak lah WAZE... Shortest distance to Damansara... ialah lalu jalan baru.. yg Plaza Loke Yew tu... Dengan bismillah.............. in 20 mins aku sampai bandar utama... HAHAHHAHA not bad... oh itu pun setelah salah masuk simpang dua kali.... Aku pening tul kalau swuh turn left tapi rupanya belum turn lagi... aku dah turn... (-_____-)



Masa nak balik..... YA ALLAH.... Mudahkan lah.... Aku call Wan...,'Nak balik Cyber cemanaaaaa?" Wan kata ikut signboard Putrajaya... Oklah aku lega masa tu sebab aku nampak signboard putrajaya... hhehehe... "Ok bai...." Laju je letak phone sebab kena concentrate... ehhehehe...



 Masa nampak tulisan Cyber kat WAZE... hati aku lega.... hehehehe


Lagi satu, aku kalau kat jalan tu, ada signboard, lepas tu bila tulisan tu tukar kat belah lain, aku akan ikut signboard tu... sbb bg aku kalau tak kut nnt tak sampai... HAHAHAHHA... padahal blh je ikut lane mana2 pun....



SO WHAT???? I WAS BORN TO HAVE A DRIVER OKKKK =P

4 comments:

  1. Hmmm sama dengan... (=)

    Tapi sekarang dah ok... GPS memang sangat membantu sebenarnya... walaupun kadang-kadang tue kena tipu juga hhahahahhah...

    http://celebritylass.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jln KL mmg aku fail la weh..stakat klang,shah alam,kuala slgr tu aku reti la..slbhnya incik hubby yg tau jln..hahaha..

    ReplyDelete
  3. Syarifah NazirahMay 7, 2014 at 6:57 PM

    Eh ko tu nape nk comel sgt?? Len kali heret la aku! Aku suke je jln2..huhu..

    ReplyDelete
  4. hahahaha ok next time aku heret kau nazzz... hahaha

    Ain Sakinah... aku pun tpt tertentu je yg aku tahu... hahahah

    Kamal.. GPS ke WAZE ke kalau dah pekak tak jd apa ahahha

    ReplyDelete

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...