Sunday, March 4, 2012

Oh so amni #103

SALAM!!!


Lama nya tak mem-belog, nk kata busy..... eh mmg busy. Takleh di kata lagi. Huhu. Banyak benda nk blog about tapi masa sentiasa mencemburui aku. Ingat, aku je. Korang tak. Muahhaha.



So, this weekend, aku gi outing with my team members, my ibmerssss. Kitaorg decide nk g Mid Valley, makan-makan, tgk wayang semua. Tengok cete Safe House. Bestnyaaa Ya Ampunnn. Denzel sangat yummy... Ohhhh.... Ok dah, ni bukan entry review filem Safe House. Heh.



So, wayang habis dekat kul 4. Then aku mesti lah nak jalan-jalan dulu kan.. Takkan terus balik. Hehe. Pastu sedang enak aku jalan-jalan, ada msg masuk :





Aku adalah aku. *lampiest girl EVER*. First thing aku fikir, mesti mama nak something ni sbb tu dia tanya. Then aku pun balas :





Tak lama pastu aku cakap dgn Fiqa, "Weh apasal mak aku bg msg camni?" Sukacitanya, Fiqa tidak lah selampi aku, "Mak kau perli lahhh, mestilah dia tahu Mid Valley belum tutup". Aku berfikir, "Betul gak". Wahahahhahaha.


Then masuk msg kedua :




MEMANG SAH! Aku balas :





HAHAHHAHAHAHA. Bila aku balik rumah mak aku bengkek sbb aku tak faham perlian dia.



Ok, sekarang apa yang dapat kita simpulkan, aku adalah seorang yang suka bersangka baik. PUIIII *gaya sentap*


Lampi pun lampi lahhh, I love you mama. Kbye.


2 comments:

  1. haha..kdg-kdg kita mmg fikir lurus je.. sweetlah mak awak!

    ReplyDelete
  2. hahahaha kan.. takpe, mak kita mesti akan terima kita seadanya. thanks sudi baca :)

    ReplyDelete

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...