Thursday, March 8, 2012

My Love Birthday Present (2012)


SALAM!!!


Sungguh tak boleh terima akal. TIDAKKKKK. Birthday Ecah tahun lepas bulan 10 aku tak bagi bagi lagi hadiah. HAHAHAHA. Macam-macam halangan. Tapi akhirnya dapat juga beli hari tu masa pergi Singapore. Alhamdulillah. Murah rezeki ALLAH bagi. Syukur sangat.


Hope Echah suka. *berharap*



bolehlaaa buat entry camni sbb Ecah tak baca blog aku. HAHAHAHAHA. Zaman bila nak jumpa Makcik ni pun tak tahu lagi. Paling tak sabar nak tengok reaksi dia bila tengok birthday card dia. CONFIRM aku akan kena maki. Miahahha.


kbye.




1 comment:

  1. hahahahha aku dah baca sekarang walaupun selepas setahun hihi mesti laa aku sukaa gilaaa..anything from u mesti aku sukaa..thanks loveee...mmmuahhhh3!

    ReplyDelete

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...