Thursday, March 8, 2012

My Love Birthday Present (2012)


SALAM!!!


Sungguh tak boleh terima akal. TIDAKKKKK. Birthday Ecah tahun lepas bulan 10 aku tak bagi bagi lagi hadiah. HAHAHAHA. Macam-macam halangan. Tapi akhirnya dapat juga beli hari tu masa pergi Singapore. Alhamdulillah. Murah rezeki ALLAH bagi. Syukur sangat.


Hope Echah suka. *berharap*



bolehlaaa buat entry camni sbb Ecah tak baca blog aku. HAHAHAHAHA. Zaman bila nak jumpa Makcik ni pun tak tahu lagi. Paling tak sabar nak tengok reaksi dia bila tengok birthday card dia. CONFIRM aku akan kena maki. Miahahha.


kbye.




1 comment:

  1. hahahahha aku dah baca sekarang walaupun selepas setahun hihi mesti laa aku sukaa gilaaa..anything from u mesti aku sukaa..thanks loveee...mmmuahhhh3!

    ReplyDelete

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...