PART 1 : kegemukan



Entry kali ini akan buat anda tergamam. (yeke? bajet betul) ni kisah benar hokeh.
GEMUK? MONTEL? BESAR GAJAH? Jangan nafi kan semua orang tak suka jadi gemuk. ada yang kata, saya gemuk, tapi saya happy. tapi percayalah deep inside diri orang tu, mesti teringin nk jadi kurus or at least NOT OBESE. entry ini sangat panjang. maka akan di tulis dalam beberapa part.

NURUL AMNI JAMALUDIN adalah seorang yang sangat gemuk cam badak dulu. (eh, skrg pun ye gak cuma kurang sket je)



darjah 6


darjah 6 kot.


form 1


form 2


form 3


form 3


ya, masih form 3

form 4. ok ni takyah la nk bulatkan muka aku kan. obvious kotttt


besar bukan? ok, jangan muntah sekarang. tunggu jap aku amik kan baldi.

after few years,

taklah kurus mana, tapi boleh laaaa. WAKAKKA.

ok dah sekian.

Comments

  1. http://syazwani30.blogspot.com/2011/02/1st-contest-dari-aku-gambar-pets-paling.html

    jom join!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox

5 Tanda Kulit Sensitif