Thursday, September 16, 2010

Sengal #103 : adik beradik sengal.

ahhahahahahahahaahah(belum mula cerita dah gelak,saja bg gempak)mesti org tertanya2 kenapa aku gelak.hahahahaahaahhaa.ok dah.penat.

ada hari apa tah hrtu,adik aku yakni yaya ataupun nama samaran di facebook nya alyaa jamaludin g buka puasa di luar.aku mcm biasa lah..suka mengacau.msg msg dia.padahal dok serumah.dia bosan tyme tu,eh bosan ke takde mood.aku lupa..ni antara perbualan kami..aku rasa cam lawak.tapi tatau la bg korang lawak ke tak.hahahahahhaa.

yaya : aku takde mood la weih.

aku : balik ah cepat.meh kita baring-baring.

yaya : kalau aku bwk kete dah lama aku balik..

aku : jap2 lg balik lah tu..ko katalah ko nk terawih.ataupun ko pening.eh cliche sgt.ckp je perut tak sedap..

yaya : ahhahahah.bengong.dr td aku diam je ni.

aku : apasal?sbb foundation ko bercapuk kot.wakakakka.

yaya : ko mmg siot an..

aku : g lah beli mcflurry mesti ko tersenyum..

yaya : aku tgh mkn sundae ni.yummy!

aku : bak ah sket...sedapnya.

yaya : dah takde mood jadi tak sedap pun...

aku : eleh berlakon.padahal suap tak berhenti.nak satu.thank u.

yaya : syes ke nak?

aku : serius black la..

yaya : betul2 la ngah..

aku : btol lah..eee tak tgk heri potter ke.

yaya : cokelat ke strawberry?celah mana kau ni tetiba heri potter ish.

aku : cokelat.sirius black tu kan cikgu dalam heri potter.ish.



ahhahahhahahahahahaha.ok dah.bye.



ni lah si sirius black dalam heri potter tu.eh tak sabar nak tgk HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS(apasal CAPS LOCK,saje nk tunjuk excited)*tiba-tiba*

No comments:

Post a Comment

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...