Personaliti IPT(IIUM-IIUM.fm)

hello...

aku tatau lah korang tahu ke tak pasal wujudnya satu akhbar yg dinamakan varsiti setiap hari khamis..aku pun tahu sebab dulu time nak launching sisipan ni aku datang...hehehe..biasalah kata budak mass comm...

serius shit,aku tak pernah terfikir nak di jadikan personaliti IPT..maksud aku,siapa la aku ni..belajar takde lah pandai sangat..biasa2 je..rupa pun ala kadar..cuma cukup sifat lah...hehe..perangai pun biasa2 je..bakat??ada ke?bakat merajuk ada lah kot..hahahaha...tapi dah rezeki..apa boleh buat.

masa habis launching IIUM.fm ni...selang beberapa hari..orang public relations UIA call kata nak calonkan aku jadi personaliti IPT..aku tercengang..terkejut..happy..takut..gementar..chewah...mcm2 rasa plak la kan..interview and sesi photography di lakukan seminggu lepas launching..

alhamdulillah,semua berjalan lancar...inilah hasil nya... :)






special thanks to En. Johanni Salleh,boss aku di IIUM.fm...kalau takde En. Jo...kitaorg semua takde...thanks to Abg Lan dr PR..sebab bg peluang kat saya yang serba kekurangan ni...and also of kos to my family(mama,baba,along,yaya,nana and keroro)esp mama sebab lahirkan aku...oh ya,to yaya special gak sbb kasut dia..ahhaha...hehhehe..to ecah..my bestfren...rakan susah senang....to hafiz johanni, yang always gives support.. :) and last but not least!! warga IIUM.fm...korang memang bestt... sayang korang sangat2...

p/s : masa ni aku gemukkkkk...ahahahaha..sekarang dah HOT balik dah..wakakkaa. :P

Comments

  1. hohohoho..ble pny nie???..hahahaha..terbaik la kak!

    ReplyDelete
  2. tak igt tarikh plak..hehehe..thank u! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox

5 Tanda Kulit Sensitif