1 benda patut buat : JANUARI


SALAM!


Helloooo uolssss.... eh kemain.. kat atas bagi salam.. tiba tiba bawah gegaya gedik takleh blah. heh. Ok, serious mode ON! Assalamualaikum. Last entry, ke second last entry ah! tak kesah lah entry bila, aku ada kata nak buat satu entry yg bertajuk, 1 benda yg kita patut buat for each month. So, untuk bulan ni aku decide utk memilih..... 




 Mudah tak nak buat benda ni? Senang kan? Tapi hakikatnya, ramai lagi wanita/budak perempuan/makcik yang pakai bra yang salah. Kalau aku jalan2 tu aku selalu lah jugak terpandang. Tapi takkan nak tegur plak kan. Kang org ingat aku ni pervert. HAHAHA. Tapi sebenarnya benda ni kena amik serious (dengar tak aku taip ni dgn seriousnya) sebab kesan dia banyak. 


Ada hari tu doktor ni datang IBM. Dia cerita pasal kanser. Aku pun tanya lah (rasa cam dah pernah bgtahu dlm entry lepas, tapi takpe, kita recall) Doktor tu kata bra besi tak buat kanser. So boleh beli okay?


Aku cadangkan beli bra yang ukur lilit dia besar. Contoh camni :


So lelemak kita tak kan merata2. Kemas. Yang pakai cup A atau B pun ada jenis camni. And aku tak nafikan harga dia mahal sikit. Tak dapat lah rm 10 cam Scarlet. Tapi, fikir panjang ok, fikir untuk 5-10 tahun akan datang.


Untuk entry penuh, aku ada pernah tulis pasal ni tahun 2011. So baca ok.




Ini lah perkara patut buat di bulan Januari. Selamat bertindak. Btw, neubodi ni memang bra dia meletup. Dia bg aku try terus vavavommmm. Tapi mahal. So, kena beli yang lebih kurang je, siapa yang kaya raya boleh lah. Kbye.

 


Comments

  1. Dapatkan bra terhangat di pasaran GINIE BRA pd harga berbaloi-baloi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox

5 Tanda Kulit Sensitif