Sunday, December 9, 2012

Cara pakai tudung.


SALAM!!!


Kehadapan peminat saya, saya akan... AKAN eh.. means tak tahu bila. Saya akan menulis entry bagaimana kah caranya saya memakai shawl. Sebab byk org tanya. Tapi aku mmg tak sempat nk tulis. *sebenarnya masih emo gambar tukar jd air longkang*


Korang tunggu aku dpt iphone senang sikit nk ketip gambar, phone skrg ni ssh sket, sbb besar. Ok? Tunggu sekejap.... And aku yakin korang mesti terkejut tgk cara aku pakai sbb senang tahap mengkarung. Huahua.


Tunggu tau! Kbye.

No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...