Tuesday, December 4, 2012

Apa masalah blogspot?


SALAM!!


Aku sungguh tertanya tanya, mengapa kah gambar di blog aku menjadi hitam seperti air longkang. Pelik bin musykil. Masalahnya, bukan gambar yg aku google je, gambar yang mmg hak milik aku pun jd air longkang gak. Apakes??? Ke aku kena bayar royalti kat diri sendiri sebab guna gambar letak kat web?


Ni yang rasa nak bawa ke mahkamah ni. Panas lak hati den. Sbb hati dah panas, aku delete terus gambar tepi2 tu nak elakkan hati semakin panas. Membara seperti gunung berapi yg nk meletus.


Okbye. Nak gi amik wudhuk jap bg sejuk sket.

No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...