Apa masalah blogspot?


SALAM!!


Aku sungguh tertanya tanya, mengapa kah gambar di blog aku menjadi hitam seperti air longkang. Pelik bin musykil. Masalahnya, bukan gambar yg aku google je, gambar yang mmg hak milik aku pun jd air longkang gak. Apakes??? Ke aku kena bayar royalti kat diri sendiri sebab guna gambar letak kat web?


Ni yang rasa nak bawa ke mahkamah ni. Panas lak hati den. Sbb hati dah panas, aku delete terus gambar tepi2 tu nak elakkan hati semakin panas. Membara seperti gunung berapi yg nk meletus.


Okbye. Nak gi amik wudhuk jap bg sejuk sket.

Comments

Popular posts from this blog

5 Tanda Kulit Sensitif

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox