Thursday, June 2, 2011

Cemana?


sejak keje ni masa begitu terhad nak menulis. bajet cam busy gila. padahal keje balik kul 1. pastu tido cam dugong. HAHAHA.


aku saje nk buat post ni. siapa yg try senaman dagu berlapis tu, masih berlapis lagikah? ada yg msg aku kata senaman tu berkesan. baguslah. rajin2 ya. buat slow2, buat hari-hari. jangan malas.


ingat kata2 tema kita. "KALAU MALAS, MEMANG TAK JADI APA"


aku pun rajin gak buat hari2. bukan apa, kalau ada lemak bawah dagu tu mcm tak best bila pakai tdung kn? aku dah lah jenis rimas nk kena pin2 ni. mmg aku tak pakai pin pun pakai tdung. hehe.







aku pun cam nk nk dagu berlapis. maka kena lebih giat. hehe. JOM!!!


No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...