Monday, December 20, 2010

termotifff plak kau kan


SALAM!!!!


pernahkah anda di msg atau di call oleh seseorang? ok mestilah pernah..bangang betul soalan aku. tp bukan dr seseorang yang dikenali, dr seseorang yang tak dikenali...aku TENSION. serius black.

ok, bukan sbb org yg tak dikenali call atau msg. sbb kawan2 yang sesuka hati nk bg number phone kita kat org lain. SUMPAH ANNOYING (nampak tak betapa annoying aku) plslaaaaaa wei respect org sket..facebook aku boleh blah lagi..nk kenal kat facebook aku mmg takde hal. add lah aku, mmg aku approve..kata pun laman sosial kn..apa tu org kata NETWORKING..haaa..tp phne number is private...

yg aku takleh blah tu, aku cam br je few months tukar number and aku bg number aku yg latest ni kat kwn2 yg mmg aku kenal. tetbe plak org lain dapat. mau nya aku tak angin. dahlah tu, BUKAN SETAKAT NUMBER MAXIS, NUMBER CELCOM PUN SAMA. WTFFFF!!!!! ok, aku mmg bengang. kalau aku tahu sapa yg bg tu, mmg ahh. baik ko jgn mengaku sblm darah aku mendidih cam air kat dapur gas.


motiffffffffffff kawan2 aku cam palat. ok, siapa yg bg number tu je yg palat.bukan semua.jgn nk EMO tak tentu pasal.
ok dahlah tu, penat marah ptg2 ni. semoga aku tabah. tabah lah amni. hidup mmg camni. sekian.


2 comments:

  1. sabor ye cik amni...
    lau dpt tau org yg bg no tu,
    tampo0 laju2..
    huhuhu

    ReplyDelete

Rithuan's Big 3-0

SALAM Tahun ni adalah tahun sendat untuk kitaorg hahaha sbb yela makin kita berusia, komitmen makin tambah. Tapi tak bermakna ben...