Monday, August 10, 2015

Tues-date



SALAM...



Sejak dah kawin and berusia ni, kalau keluar dengan Wan.. part pergi spa tu mesti ada. Sebab dah berusia kannnn so kene manja kan diri tu lebih sikit. Dengan tak semena-mena kami mintak cuti on tuesday lepas.. Wan cuti, aku half day jerr..



Appoinment spa pukul 5. So nak sampai kan pukul lima tu kami jalan jalan dekat Quill city Mall... tetbe lalu depan Sushi King... Aku tahu ada sushi bonanza tapi tak plan pun nak makan.. hahaha.. sekali dah alang2 masuk lah.. pe lagi.. bantai sushi... Wan kalau sushi dia akan berubah jd rasaksa sket.. kalau kaitan belt tu boleh makan pun dia makan kot.. HAHAHA..


















 








eeeee swuh bg muka bukan perut okkkk... 


Lepas makan sushi, kami pergi spa dekat Renaissance Hotel. Lepas 4 jam dekat spa, kami amik Thai massage, bagi aku thai massage ni aku tak berapa suka sebab dia mcm banyak ketuk2 badan kau.. sakit okk.. beza dengan traditional massage dia mcm lebih menyeluruh.... sakit tapi sedap...



Tengah2 massage tu tetbe aku teringin nak makan tomyam... HAHA... maka terus g Kg Baru..



YA ALLAH.... tolong lah apasal sedap sangat tomyam rosdet ni... dia pedas, tapi kau macam ketagih... nak lagi... nak lagi... serious tak tipuuu... pedas mcm nak lempang orang tapi still makan. HAHHAHA... yummy!



Lepas tu balik rumah kekenyangan HAHAHHA. Best gila haritu.. Nanti boleh repeat lagi... Kalau 6 jam kat spa pun ok kan... tenang je...



Kbai..

No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...