Monday, May 11, 2015

Manjakani



SALAM...



Nak sambung lagi cerita miscarriage sbb ada benda lawak2 hehhee.. Masa mak mentua aku dapat tahu tu dia risau.. Dia call aku, lepastu ayat yang keluar...


 "Macamana boleh jadi abortion ni?"


Aku mcm terbangang jap. Krikk krikk. Abortion? Maa sape plak buat abortion???


Eh salah ya?


zzzzzzzzzzzzzzzzz


" Nanti Mama belikan kau jamu"


Dengar Jamu I was like shit! jamu???^$#%^#^#*


"Makan kena pantang, jgn minum ais, jgn mkn benda sejuk"


"Benda sejuk? Ice cream?"


"Kobis, tembikai semua tu...."


How to determine benda sejuk? kulit dia sejuk??


************************


Then, last weekend aku balik ampang. MIL aku pun bagi jamu tu... terkulat2 aku tgk.. HAHAHA..


FIL bersuara, "Kena makan jamu tu.."


Bila balik Klang aku tunjuk kat Mama aku.


"Do I really have to eat this? Makan orange ke salmon ke? Eat clean? Tak boleh eh??


Mata Mama besor kecik besor je tengok aku 


HAHAHAHAHAHA


************************


Then bila aku tengok je bekas tu... "B.. i kena makan ke?"


Wan pun nyanyi... "Pil binari pil binari ubat khusus wanita....." (memang cap Binari pun)


Lawak la sangat kannnnn Rithuan Shahaini!!! ... zzzzzzzzzzz




Kbai

No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...