Friday, May 29, 2015

Kuih Siput



SALAM



Semalam dinner dekat Kg Baru, masa makan tu, aku nampak ada kuih siput.. Kalau raya, kuih paling favorite aku ialah kuih gunting. HAHAHAHA senang je ekk. org lain suka tart la cornflakes lah.. aku suka kuih gunting jekkk...


So bila aku nampak kuih siput tu, dia kan mcm ala ala kuih gunting, aku bisik kat Wan.


"B, I nak kuih tu"

"Ha okay"


Dia pun belikan lah sebekas..


**********************


Pagi tadi nak g keje...


"Sayang, ni jangan lupa bawak kuih ulat ni"


HAHAHAHAHAHAHA sampai hati kuih ulat...


tu kuih siput laaaaa gilerrrr!



Ihsan google.


Kbai..

No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...