Monday, November 24, 2014

Happy 27th Birthday AJ



SALAM!!!



Alhamdulillah hari ni genap umur saya 27 tahun.. Gila laaa lagi 3 tahun dah nak 3 series. HAHHAHA. Tapi still rasa mcm 23 hahaha verangan sangat kau kan. Seperti tahun2 sebelumnya, aku ni bukan jenis makan kek sgt so kalau tak potong kek pun takpe. Yang penting hadiah.. HAHAHHAHA #taklehblahpompuanni



So smlm tak expect pun si budak Yaya ni nak beli cake cinonet ni.. So layankan dia HAHAHA. Tapi sedap cake nya hehhee.. Thanks you guysss.... So tahun ni, aku rasa mcm nak start bg Mama hadiah setiap kali birthday aku sebagai tanda penghargaan. Memang selalu pun bg hadiah if takde pape occasion pun tapi saje je bila birthday nak bagi. hehehehe. Membayangkan pengorbanan mama sehingga terkoyak lol. 



Bila dah kawen, ko akan hargai parents kau lebih. Ke aku je rasa mcmni? Tp entah aku cpt sayu sejak kawen ni kalau teringat parents. Memang jenis sayu yang air mata mengalir tetbe.. Sobs sobs...Sebenarnya ko mmg ciwek kan Amni.... Sikit2 nangis...  Tahun ni first time celebrate birthday sebagai seorang Isteri.. :D




Thank you Mama sebab lahirkan saya. Jaga saya yang banyak kerenah ni. Thank you Baba sebab besarkan saya tanpa sikit pun tak pernah rasa susah. Sobs sobs. Malah bg tumpang rumah tanpa bayar sewa. Tapi takpe saya tlg kemas rumah dan lipat kain. Ok lah kan??? Masak kadang2 basuh pinggan? HAHHAHAHA. Thank you my siblings walaupun korang annoying. HAHAHA. Thank you Keroro sebab selalu hiburkan kakak walaupun kau suka kencingkan kereta aku kan!!!!




Malam balik dr Pavi tu aku biasalah dok sibuk balas whatsapp customer.. tetbe Wan dia pegang muka aku, aku cam apasal niii.. Dia pun nyanyi Happy Birthday To You.... Sumpah nak nangis tapi tahan sbb sweet sgt. Hoho. Pastu biasa lah comolot sket pastu dok gelak2 rasa bahagia BAHAHHA gelinya description ni. 




Thank you sayang for everything. Aku mcm nk nangis je nak tulis ni, tapi aku memang sangat berterima kasih bila setiap kali aku period, Wan mesti akan peluk and tenang kan aku sambil ckp,"takpe, kita cuba lagi" Tak pernah sekali pun dia mcm sedih ke marah ke. Lepastu keluar ayat "Allah tak kata pun setiap pasangan yg kawin tu mesti ada anak kan...." How could you... pls dont be like this one laaaa so sad laaaaaaa..... Memula dlu mmg aku stress, tp skrg mcm dah tak... Sbb Wan kata percaya pd rezeki.. Allah bg rezeki lain dlu kat kita... :')




 Missing Along, Kak Ina, Nana and Aish, and oh, Omok Omok Kiro. Motif sangat baba nampak sado. BAHAHAHHAHA




My perasan Japanese husband. Allah je tahu betapa annoying nya mamat ni.



Happy 27th Birthday Nurul Amni Jamaludin :)



Thank you kawan kawan for the wishes. My first present is from my BFFFFFFFFFFF Ridza, belikan kasut siap muat2 elok2 cantik je kat kaki aku. BFF sangat tau kaki ai pun tahu agak. HAHAHA. Kbai.


2 comments:

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...