Monday, August 5, 2013

The Invitation : The Engagement of Rithuan & Amni



SALAM!!!


Wah! Berdebar rasanya. Ceeee.. padahal nak tunang je. Hehe. Takpelah, orang lain2 kan... =D


Sepatutnya excited nak raya, tapi excited benda lain.. 


18 days... Wa nak cincin wa!




So, basically, ini adalah invitation card untuk Engagement Day kami. Gambar ni sangat cantik kan? Sebenarnya ada hidden meaning di sebalik gambar ni. Bukan sesaje aku guna. Hehe. Tapi aku belum print lagi, tunggu lepas raya kot. Nak settle kan photo booth punya props dulu.




That's all for now. Doakan yang baik baik. Amin =D


Kbai.


No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...