Sunday, October 14, 2012

Tenang



SALAM....


Aku penat, sebab hari jumaat aku pergi Melaka, dari siang sampai ke malam berjalan. Tadi pergi PD, mandi pantai satu hari, lps tu balik bekejar ke Setia City Mall sbb ada family dinner. OMG. sangat penat dan letih malah melekit. huahuahua. but m so happy :')


Td aku cakap dekat adik aku, "Sekarang aku tenang". Tapi aku tanak lah cakap kenapa dlm blog. Kita nak simpan dalam hati kita jew. ehhehe.


Tenang,
Hati tenang, 
Kepala ringan,
Best rasa ni,
Lama tak rasa.
Boleh tak bagi rasa ni kekal?


Sebab aku suka.


Kalau rajin nanti update pasal weekend gateway ni. Hikhik. *janji manis*


Kbye.




  

No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...