Wednesday, November 11, 2015

I love you everyday



SALAM



Tajuk macam sesuatu sangat. Aku tatau rupanya bila dah kahwin ni kita jarang nak jd expressive. BAHHAHAHA tapi kalau ada baguih laaa untung badan kau hmmph.. Sebelum kahwin kemain kalau boleh setiap saat nak cakap I love you. chentaaa sangat kan..



After kahwin, ni aku bg contoh aku la kan... cakap I love bila bgn tidur, pi keje and nak tidur. Tapi rasanya bila dah kahwin ni kita boleh tunjukkan I love you ni melalui perbuatan. Sebab sebelum kawin jarang jumpa/tak duduk sekali kan sbb tu sentiasa merinduuuuuu cuba skrg... "asik muka awak jerrrrrrrrr" kekkekeke


Contoh I love you melalui perbuatan :

1) Kemas katil
2) Basuh bilik air
3) Jemur Kain
4) Belikan hadiah
5) Peluk
6) Masak


Apasal contoh ni mcm menunjukkan isteri pemalas jerrrr hahaha tapi sebenarnya betul apa.. sekecil benda tu lah yang orang perempuan hargai.


Agak2 kalau malas nak cakap I love you setiap hari... boleh kot rasanya cakap I love you secara pukal.


I love you forever bebi bebi love you gila vavi!!!


So boleh dah save time tapi ikut pasangan masing2 lah yerr. Ucap lah I love you pada pasangan sebelum orang lain yang ucapkan nya. Eh... peliknya ayat ni kbaiiiii




1 comment:

  1. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...