Tuesday, April 8, 2014

Best ke kahwin?


SALAM!!



Alhamdulilah aku dah selamat jadi isteri kepada Mohd Rithuan Shahaini jumaat lepas (040414) dgn sekali lafaz.


SYUKUR.


Ramai org tanya best tak kawen?


Jawapan dia best sebab ada kawan baik :)


Aku dengan Wan ni taklah mcm berchenta sangat. Biasa2 je. Sebelum kawen jumpa pun jarang, selalu jumpa pun sbb beli brg2 tunang la, HAHAHHA. tsk tsk... So bila kawin, tak rasa mcm kawen sgt pun HAHAHAHA. Asyik dok ckp tak percaya je... Dgn Wan aku boleh buat cam kawan2, ada haritu, "eh bongeklaaa bongok laaa" pastu teringat.. eh laki aku. Dosa dosa. HAHAHHAA.






To my darling husband, terima kasih atas segalanya. I tahu its not easy to be with me. Selalu aku pesan dekat Wan, aku tak perlu duit semua tu, aku just nak kesabaran dan kesetiaan dia. Sumpah, aku mmg banyak kerenah... and yes, sepanjang bercinta Wan memang tak pernah marah aku. Dia layankan je. Lelaki paling penyabar aku pernah jumpa of kos selepas baba and along. hehe. 


"Cause all of me
Loves all of you
All your perfect imperfections
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you,"


Betul orang kata, cari orang yang sayangkan kita, sebab dia akan jaga kita. Allah je tahu betapa aku sayang suami aku  :')



Terima Kasih yang tak terhingga kepada mama and baba. Kalau takde mama and baba, aku tak rasa aku akan kawen. HAHAHHAHA. Sebab aku mmg byk tatau pape... biasalaaa... princess kan puih... Kepada ahli keluarga yang lain, Allah je mampu balas jasa kalian. To my family in laws, I love you guys =D



Sabtu ni 12 April kat umah Wan lak... tlg jgn la baju aku ketat kat ketiak.. seksa... dengan ketibas lagi..kbai.



2 comments:

  1. tahniah Amni... sorry tak hadir ke majlis.. ada urusan kerja... semoga bahagia til jannah~!

    ReplyDelete
  2. tahniah amni..ni 1st time ak bce blog ko wlaupn ko publish n link kt fb..ak trtarik ngan tjuk blog ko kli ni..hahaha..anyway..congratulation...xjemu bce ko nye blog..keep it up...sory xattend wedding ko dlu..lots of love..

    ReplyDelete

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...