11 years!



SALAM!!!


Masihkah anda rapat dengan teman-teman sepermainan, segosip, sebantal, sesama kelas, sesunggut..ok tu tak lah kan... Adakah anda masih rapat? Ke dah regang disebabkan masa? Kerja? Kekurangan credit? Komitmen hidup? Sila lah pilih mana2 yang anda suka. Huhu.



Aku dulu sekolah asrama. Bukanlah asrama penuh, asrama biasa2 je. uhukk. I ni student average je. Bukan flying colors, idok lerrr. So masa asrama tu mesti ada geng2 kan? Bestnya kalau ingat balik. Macam2 kerja gila yang aku buat. To be honest, am not that baik punya type laa kan. Nakal gak masa sekolah, tapi kenapa aku jd pengawas dulu? mungkin cikgu disiplin tersalah tafsir aku. hahaa.tapi bila form 4 and 5 dah slow down. Nak SPM laaa katakan. huhu.



Antara kawan2 asrama tu, banyak yang masih contact lagi, walaupun kitaorg taklah selalu sangat jumpa pun. Jumpa pun selalunya kalau ada occasion cam wedding ke apa. Tapi the relationship is still there. Sama je. Kalau gossip still macam dolu-dolu. Hihi.



The best thing about my friends yang dari sekolah menengah ni, derang tak berubah. Perangai sama jeeee, walaupun ada yang dah jadi mak2 orang. HAHAHAHA.




latest pic. walaupun tak semua dlm ni but oklah kan :)


11 years and still counting...


Mari berhubungan semula dengan rakan-rakan, mana yang tak lupa diri lagi. Yang dah lupa tu, biarkan je.


p/s : OM-GOSH OM-GOSH. baru perasan, 11 years, harini tarikh 11 november 2011. semua 11. HAHAHAHHAHAHHHAHAHAHA.

I heart you guys so much *cium pipi kanan kiri*


Comments

Popular posts from this blog

5 Tanda Kulit Sensitif

Kenali Tahi Anda

My Journey With Nutox