Thursday, October 13, 2011

OMG BUSYNYA

SALAM!!


Haruslah aku men-CAPS LOCK kan tajuk sebab aku mmg busy betul. makcik jual nasi lemak pun tak busy cmni.. hoh hoh.


Banyak benda nak update tapi nntlah semua nya dalam otak, masa sangat mencemburui kita. Eh tak, cemburu kat aku je. sbb tu aku sorang je busy.


Ok dah bye. nak sambung kerja. Pui laaaaa keje melambak. (-________-)


tak sabar nak update pasal ni


3 comments:

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...