Tuesday, August 23, 2016

What's up August?


SALAM



Last post bulan Feb? hahahhaa teruk nau nau ni. Best nya kalau dapat blogging hari2 (kalau dapat pun ko rajin kerr) 


Aku masih sama. Masih mengharap dapat baby. Masih mengharap dapat keje lain. Tapi ada peningkatan sikit, hahahaha dapat naik gaji. Yeay! Oklah kan better than nothing.


Nothing much sebenarnya, hari biasa pergi kerja balik malam. EVERYDAY. and weekend duduk rumah sometime je keluar sebab Wan kelas. B-O-R-I-N-G and most of the time aku tengok movie lepas asyik tidur haha qada' tidur hari biasa tu luls.


Tu jelah kot. Kbai. Bosan sangat post ni bagai melepaskan batuk di tangga. huhuhhu



No comments:

Post a Comment

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...